Lindsija Loena aizturēta par kautiņa uzsākšanu (21)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Skandalozā amerikāņu aktrise Lindsija Loena ceturtdienas rītā aizturēta par kautiņa uzsākšanu Ņujorkas naktsklubā.

Starp jauniznākušās televīzijas filmas «Liz & Dick» zvaigzni un vēl vienu sievieti pēc asas vārdu apmaiņas sākās kautiņš. Slavenību tenku portāls TMZ vēsta, ka 26 gadus vecā aktrise tika aizturēta plkst.4.

Neilgi pēc strīda Loena esot iesitusi pie blakus galdiņa sēdošajai sievietei, policisti atklāja TMZ. Domājams, ka bijusī «Disney» kanāla zvaigzne vēl nav atbrīvota.

Loena daudzkārt nonākusi konfliktā ar likumu. 2007.gadā viņa tika aizturēta par automašīnas vadīšanu dzērumā, bet pēc tam sekoja citas likstas - nonākšana rehabilitācijas klīnikā un cietumā, kā arī vairākas apsūdzības, tai skaitā par kaklarotas nozagšanu.

Martā beidzās aktrisei piemērotais pārbaudes laiks, taču, kā ziņo ārvalstu mediji, viņai varētu draudēt nepatikšanas par melošanu policijai, ka viņa neesot vadījusi jūnijā Losandželosā satiksmes negadījumā iekļuvušo automašīnu. Lai arī Loena policijai apgalvoja, ka esot sēdējusi pasažiera sēdeklī, tiek uzskatīts, ka viņa tomēr vadīja braucamrīku.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu