Lindsijai Loenai uzrādīta apsūdzība par melošanu policijai (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu aktrisei Lindsijai Loenai ceturtdien uzrādīta apsūdzība par policijas darba traucēšanu, melojot par jūnijā Losandželosā notikušo autoavāriju.

Kā jau ziņots, Loenas automašīna jūnijā iekļuva avārijā, saduroties ar pašizgāzēju. Lai arī līdz šim uzskatīts, ka mašīnu vadīja kāds Loenas paziņa, vairāki aculiecinieki apgalvo, ka aktrise pie stūres sēdējusi pati.

26 gadus vecajai aktrisei uzrādīta apsūdzība par policijas darba traucēšanu, nepatiesas informācijas sniegšanu un pārgalvīgu braukšanu.

Ja Loena tiesas prāvā zaudēs, viņai draud gadu ilgs cietumsods. Turklāt vēl ir spēkā viņai piemērotais pārbaudes laiks par kaklarotas zādzību no juvelierveikala 2011.gadā.

Kaut arī Loena, kas redzama filmas "The Parent Trap" ("Dvīņu slazdā") un "Freaky Friday" ("Dīvainā piektdiena"), bērnībā tika uzskatīta par daudzsološu aktrisi, pēdējos gados viņa ir slavena galvenokārt ar narkotiku lietošanu un iekulšanos dažādos skandālos.

Viņai vairākkārt piespriests cietumsods, taču aktrise nekad aiz restēm nav pavadījusi vairāk par dažām dienām.

Martā beidzās Loenas pārbaudes laiks par auto vadīšanu dzērumā, savukārt pārbaudes laiks par kaklarotas zādzību beigas pienāks tikai 2014.gada maijā.

Kā LETA ziņoja iepriekš, agrā ceturtdienas rītā Loena tika aizturēta Ņujorkas naktsklubā par kautiņa uzsākšanu ar citu sievieti.

Losandželosas prokuratūra ceturtdien sacīja, ka vēl gaida dokumentus par abiem aktrises nesenākajiem pārkāpumiem. Tiesa lems, vai celt apsūdzību par pārbaudes laika noteikumu pārkāpšanu. "Mēs tikai gaidām visu vajadzīgo informāciju," teica prokuratūras pārstāvis Frenks Mateldžans.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu