Robija Viljamsa koncertu biļetes izpērk zibenīgi (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daudzviet Eiropā šodien tika uzsākta biļešu tirdzniecība uz britu superzvaigznes Robija Viljamsa (Robbie Williams) jaunās turnejas koncertiem, un pieprasījums pēc tām ir milzīgs.

Dažu stundu laikā pilnībā izpārdoti jau vairāki stadionu koncerti un līdz ar to izziņoti 7 papildu šovi. Tūres grafiks papildināts ar trim papildkoncertiem Mančestrā, vienu Glāsgovā, vienu Kopenhāgenā un vēl diviem koncertiem Londonas Vemblija stadionā.

  • Biļetes uz koncertu Tallinā nonāks pārdošanā pirmdien, 3. decembrī, plkst. 10.00 no rīta. Biļetes būs iespējams iegādāties «Ticketpro» biļešu kasēs TC «Galleria Riga», «Spice», «Spice Home», «Domina Shopping», «Rīga Plaza», «Olimpia», MAXIMA XX un MAXIMA XXX informācijas centros. Ērti un ātri biļetes būs nopērkamas arī internetā «ticketpro.lv».
  • Biļetes cena - Ls 49. Informējam, ka tirdzniecības vietās tiek piemērota pakalpojuma maksa Ls 1.50, bet par biļetes iegādi internetā pakalpojuma maksa ir Ls 1.00.

Robijs Viljamss Tallinas Dziesmu svētku estrādē uzstāsies nākamā gada 20. augustā.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu