Nenomaksātu nodokļu dēļ ieķīlā Lindsijas Loenas bankas kontus (22)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

ASV Iekšējais ieņēmumu dienests (IRS) apķīlājis skandalozās aktrises Lindsijas Loenas bankas kontus, lai atgūtu līdzekļus par nenomaksātiem nodokļiem vairāk nekā 230 000 dolāru apmērā, ziņo slavenību tenku portāls TMZ.

Saskaņā ar TMZ rīcībā esošo informāciju no Loenas centīsies piedzīt 233 904 dolārus (126 074 latus) par 2009.un 2011.gadā nenomaksātajiem nodokļiem, kā arī nezināmu summu par 2012.gadu.

«Kur paliks visa viņas nauda?» intervijā Ņujorkas laikrakstam «Daily News» jautā viņas tēvs Maikls Loens.

«Man svarīga tikai viena lieta - Lindsijas dzīve,» viņš sacīja. «Es zinu, ka viņa atkal dzer, un tas jau ir pietiekami slikti. Ja nu viņa nonāk cietumā? Es gribu, lai viņa iestājas rehabilitācijas klīnikā. Es jau pirms sešiem mēnešiem vēlējos, lai viņa tur iestātos.»

Loena, kura iemantojusi skandalozu slavu ar narkotiku lietošanu, auto vadīšanu dzērumā un regulārām tiesas prāvām, ceturtdien Ņujorkas naktsklubā tika aizturēta par kautiņa uzsākšanu ar citu sievieti, bet tikai dažas stundas vēlāk aktrisei tika uzrādīta apsūdzība par melošanu policijai.

Ja tiesa nolems, ka Loena pārkāpusi sava pārbaudes laika nosacījumus, viņai draudēs līdz pat 245 dienām ilgs cietumsods.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu