Latvijas florbolisti PČ noslēdz ar zaudējumu un sesto vietu (24)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: wfc2012.ch

Latvijas vīriešu florbola izlase sestdien Cīrihē pasaules čempionātā spēlē par 5. vietu ar 5:7 zaudēja Norvēģijai un turnīru pabeidza sestajā pozīcijā.

Latvijas izlase pirmajā trešdaļā nonāca zaudētājos ar 1:4, un spriedzi spēlē radīja tikai pēdējās piecās minūtēs, kad iemeta trīs vārtus pēc kārtas un pietuvojās sāncenšiem līdz 5:7. Divus vārtus Latvijai guva Artis Raitums.

Latvijas izlase trīs iepriekšējos pasaules čempionātos bija ierindojusies piektajā vietā. Pirmās piecas izlases automātiski kvalificēsies nākamajam pasaules čempionātam, bet Latvijas valstsvienība tajā var nokļūt caur kvalifikāciju.

Vēlāk sestdien pusfinālos mājiniece Šveice tiksies ar pašreizējiem titula īpašniekiem somiem, bet Zviedrijas izlases pretinieki būs vācieši, kas ceļu uz vietu četru spēcīgāko komandu vidū iepriekš aizšķērsoja Latvijas valstsvienībai.

Pasaules čempionāta spēle par 5.vietu: Norvēģija - Latvija 7:5 (4:1, 1:1, 2:3);

Vārtus guva: Artis Raitums 2, Atis Blinds, Jānis Jansons, Ainārs Juškevičs - Sindre Bjerkness 2, Jonass Gustavsens, Ole Olesens, Fredriks Eriksens, Kjetils Kronbergs, Villijs Fauskangers,

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu