Pols Makartnijs uzstāsies ar atlikušajiem «Nirvana» dalībniekiem (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu mūziķis Pols Makartnijs trešdienas koncertā viesuļvētrā «Sendija» cietušajiem uzstāsies ar atlikušajiem grandžmūzikas grupas «Nirvana» dalībniekiem.

Ārvalstu mediji ziņo, ka «Nirvana» bundzinieks Deivs Grols un basģitārists Krists Novoseliks esot pierunājuši eksbītlu uzstāties ar viņiem labdarības koncertā «Madison Square Garden» arēnā.

Bijušais «Nirvana» dalībnieks Grols esot uzaicinājis viņu «paspēlēt ar dažiem draugiem», taču viņš neesot zinājis, ka stāsies 1994.gadā mirušā solista un ģitārista Kurta Kobeina vietā.

«Es pat īsti nezināju, kas viņi ir,» britu laikrakstam «The Sun» stāsta eksbītls. «Viņi teica, ka ir tik labi atkal spēlēt kopā. Es jautāju: «Oho! Jūs neesat sanākuši kopā jau tik ilgi?» Bet tad man kāds pačukstēja: «Tā ir «Nirvana». Tu tagad esi Kurts.» Es nespēju tam noticēt.»

Labdarības koncertā uzstāsies arī britu rokgrupa «The Rolling Stones», amerikāņu mūziķis Brūss Springstīns, reperis Kanje Vests, grupa «The Who» un citi.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu