UGMK bez Jēkabsones-Žogotas pārspēj Tamanes «Nadežda»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Krievijas čempionāta spēlē šodien uzvaru izcīnīja Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā valsts spēcīgākā komanda Jekaterinburgas UGMK, kas ar 84:64 (12:20, 21:14, 30:8, 21:22) savā laukumā pārspēja Orenburgas «Nadežda», kurā spēlē cita latviete Zane Tamane.

Jēkabsone-Žogota, kura tikai novembra sākumā atgriezās laukumā pēc smagas traumas izārstēšanas, trešajam Krievijas čempionāta mačam pēc kārtas nebija pieteikta.

Tikmēr Tamane spēlēja 21 minūti, kuru laikā guva piecus punktus, realizējot divus no pieciem divpunktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem, kā arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un nopelnīja piecas personiskās piezīmes.

Čempionāta kopvērtējumā bez zaudējumiem joprojām cīnās UGMK, kas izcīnījusi panākumu visās astoņās aizvadītajās spēlēs. «Nadežda» basketbolistes ar pieciem panākumiem astoņās cīņās atkrita uz piekto vietu, bet latviešu speciālista Ainara Zvirgzdiņa vadītā «Rostov-Don» izcīnījusi vienu uzvaru un ir priekšpēdējā, devītajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu