Šāvēja tēvs: Esmu satriekts (104)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ņūtaunas šāvēja Ādama Lancas tēvs Pīters Lanca Konektikutas pavalsts telekanālā WFSB nācis klajā ar paziņojumu, ka ir šokēts par piektdien šai pilsētā notikušo traģēdiju.

Šobrīd tiek uzskatīts, ka 20 gadus vecais Ādams vispirms nogalinājis savu māti un tad devies uz Sendijas Hukas pamatskolu, kur nošāvis divpadsmit meitenes un astoņus zēnus sešu līdz septiņu gadu vecumā, kā arī skolas direktori, psiholoģi, divas skolotājas un divas skolotāju palīdzes un visbeidzot nošāvies pats.

Lancas vecāki bija šķīrušies, un Ādams kopā ar savu māti Nensiju dzīvoja Ņūtaunā. Zināms, ka Nensijai Lancai piederējusi reģistrēta šaujamieroču kolekcija, no kuras ņemti arī uzbrukumā izmantotie ieroči.

Policija norādījusi, ka tās rīcībā ir pierādījumi, kas ļauj iegūt pilnīgāku notikušā ainu un spriest par uzbrucēja motīviem, bet sīkākas ziņas šobrīd nesniedz.

«Savās sirdīs mēs esam ar tiem, kas zaudējuši piederīgos un draugus, un arī ar visiem cietušajiem. Mūsu ģimene sēro kopā ar visiem, kurus skārusi šī traģēdija. Nav vārdu, lai izteiktu, cik satriekti mēs esam. Esam dziļā neziņā un mēģinām saprast notikušo,» teikts Pītera Lancas paziņojumā. «Arī mēs jautājam, kāpēc tā noticis. Mēs sadarbojamies un sadarbosimies ar tiesībsargāšanas iestādēm.»

Komentāri (104)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu