Foto: Bērni, kuru dzīve pēkšņi aprāvās (108)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

ASV likumsargi svētdien apstiprinājusi, ka baiso slaktiņu pamatskolā Ņūtaunā sarīkojis 20 gadus vecais Ādams Lanca, vienlaikus nav zināms, kas pamudināja viņu uz šādu soli.

Ārvalstu mediji ziņo, ka policija notikuma vietā atrada «simtiem ložu čaulīšu». Tāpat gūts apstiprinājums tam, ka jaunietis pēc slaktiņa izdarījis pašnāvību. Jāpiemin, ka iepriekš izskanēja versija, ka, iespējams, Lanca miris no policistu lodes.

Tāpat tiek ziņots, ka nošautie pieaugušie - skolas direktore, psiholoģe, skolotāji un skolotāju palīgi, gāja bojā, cenšoties pasargāt bērnus no aukstasinīgā varmākas.

Policija neatklāj detaļas par to, kas slaktiņa brīdī notika iekšā skolā.

Tikmēr, kā vēstīts, policija publiskojusi bojāgājušo vārdus - piektdienas dienā dzīvība pēkšņi aprāvās 12 meitenītēm un sešiem puikām, kuri galvenokārt bija sešus gadus veci.

Viens no dedzīgākajiem ieroču pretiniekiem Ņujorkas mērs Maikls Blumbergs aicināja pārskatīt jautājumu par ieroču kontroli valstī. «Tas ir neticami. Tas notiek tikai Amerikā, un tas notiek atkal un atkal,» viņš sacīja.

Komentāri (108)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu