Uzbrukumi Olainē: noziegums ir īpatnējs (58)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Uzbrukums cilvēkiem, kas svētdienas vakarā notika Olainē, ir īpatnējs noziegums, atzīst Rīgas reģiona policijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Grišins.

Sarunā LNT raidījumā «900 sekundes» Grišins sacīja, ka noziegums, viņaprāt, ir īpatnējs, jo uzbrukumi nav notikuši tā, kā tie notiek laupīšanu gadījumos. «Šajā gadījumā ir daudz [neatbildētu] jautājumu. Izmeklētāji turpina strādāt,» sacīja viņš.

Jautāts, vai pirmdienas vakarā aizturētais vīrietis bijis kādu apreibinošo vielu ietekmē, Grišins atbildēja noliedzoši, lai gan piebilda, ka to parādīs padziļināta pārbaude. Tāpat neesot nekādu ziņu, ka aizturētajam būtu kādas garīgās veselības problēmas.

Kā ziņots, pirmdien neilgi pirms pulksten 20 aizdomās par sešu cilvēku saduršanu policija Olainē aizturēja 1966.gadā dzimušu vīrieti.

Patlaban likumsargiem nav šaubu, ka viņš ir saistīts ar svētdienas vakara uzbrukumiem.

Pateicoties pastiprinātā režīma darbam, policistiem izdevās novērst citus iespējamos noziegumus, ko aizdomās turētais varētu būt izdarījis, ja netiktu aizturēts.

Lai gan sabiedrībā pirmdien izplatījās informācija, ka no dūrēja dienas laikā ir cietuši vēl citi cilvēki, policija var apstiprināt, ka tas neatbilst patiesībai un iedzīvotāji var justies droši par sevi un saviem tuviniekiem, jo aizdomās turētā persona ir aizturēta.

Komentāri (58)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu