Bijušais Lancu darbinieks pastāsta par ģimenes dīvainībām (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāuzņēmums

Raiens Krafts, kurš pirms daudziem gadiem strādājis Ņūtaunas šāvēja Ādama Lancas ģimenē, pastāstījis par dīvainībām, kādas tolaik piedzīvojis.

Krafts ASV medijiem atklājis, ka saņēmis savādas instrukcijas no Nensijas Lancas - jaunieša mātes. Piemēram, viens no norādījumiem bija: «Nekad nepagriez muguru, pat tad, ja ej uz vannasistabu.»

Vīrietis, kurš pirms desmit gadiem strādāja par Lancas aukli, novēroja, ka zēna uzvedība ir savāda, taču nekad nebija iedomājies, ka šis bērns kādreiz kļūs par masu slepkavu.

Kad Krafts uzzināja par baiso traģēdiju, Krafta atmiņas par to laiku atkal uzplaiksnīja.

Viņš atzina, ka brīdī, kad uzzināja, trīcēja. Viņš pirms desmit gadiem bija Lancas kaimiņš un viņam piedāvāja papildus nopelnīt, pieskatot deviņus gadus veco bērnu.

«Viņa māte Nensija vienmēr man sacīja, lai nenovēršu no viņa acis un nekad nepagriežu muguru. Man tas likās dīvaini, bet es neuzdevu liekus jautājumus,» Krafts sacīja: «Tā nav mana darīšana, bet atskatoties tagad, pieļauju, ka jau tad kaut kas notika.»

Krafts, uzzinot notikušo, atklājis mājaslapu, kur vāc ziedojumus upuru ģimenēm.

«Viņš vienmēr bija ļoti ierauts sevī, viņš bija kluss. Arī tad, kad mēs darījām kaut ko vai viņš, piemēram, būvēja lego mājas vai spēlēja spēles, viņš vienmēr fokusējās uz to tā, it kā dzīvotu savā pasaulē,» sacīja Krafts, kurš joprojām nevar atgūties pēc notikušā.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu