Gorkšs spēlē 90 minūtes, «Reading» zaudē «Arsenal»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pēc četru spēļu izlaišanas laukumā Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta komandas «Reading» sastāvā pirmdien atgriezās Latvijas izlases kapteinis Kaspars Gorkšs, tomēr viņa pārstāvētā vienība ar 2:5 (0:3) savā laukumā zaudēja spēcīgajam Londonas «Arsenal» klubam.

Iepriekšējās četrās vienības spēlēs Gorkšs trīs reizes bija palicis ārpus pieteikuma, bet iepriekšējā cīņā nosēdēja uz rezervistu soliņa. Tomēr šoreiz latvietis atgriezās savā starta sastāva pozīcijā aizsardzības centrā.

Mača gaitā Gorkšs demonstrēja pārliecinošāku sniegumu par savu pārinieku aizsardzības centrā - Jamaikas valstsvienības futbolistu Adrianu Mariapu -, tomēr «Arsenal» futbolistu pārspēks bija pārāk ciets rieksts gan latviešu aizsargam, gan visai komandai. Gorkšs laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

Spēles 14. minūtē viesus vadībā izvirzīja Vācijas izlases uzbrucējs Lukašs Podoļskis, bet puslaika beigu daļā divreiz trīs minūšu laikā izcēlās spāņu pussargs Santi Kazorla. Spēles 60. minūtē «Arsenal» spēles veidotājs Kazorla guva savus trešos vārtus, panākot 4:0 viesu labā, tomēr 66. un 71. minūtē «Reading» prata divus vārtus atgūt, kad precīzi bija Adams le Fondrs un Mali pussargs Džimijs Kebē. Pēdējais vārds gan piederēja «Arsenal» komandai, kuras rindās 80.minūtē pēc individuālas Gorkša apspēlēšanas izcēlās Teo Valkots.

«Reading» komandai šis premjerlīgas čempionātā bija sestais zaudējums pēc kārtas.

Kopvērtējumā «Reading» ar deviņiem punktiem 17 mačos noslīdējusi uz pēdējo, 20. vietu. Pēc sezonas premjerlīgu pametīs trīs vājākās komandas, bet no 17. pozīcijā esošās «Southampton» vienības Redingas klubs atpaliek par sešiem punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu