Aculiecinieki pastāsta par Olaines dūrējiem (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Lita Krone/LETA

Jau zināms, ka Olainē aizvadītajā nedēļā iedzīvotājus apdraudējuši divi uzbrucēji. Viens no tiem savu upuri sadūris pirms nedēļās, bet otrs sešiem cilvēkiem uzbruka svētdienas vakarā.

Svētdienas vakarā notikumi, kas, iespējams, varētu būt saistīti ar cilvēku saduršanu, sākušies jau ap pulksten deviņiem vakarā, kad policisti saņēma izsaukumu, jo vairākām automašīnām bija sadurtas riepas, vēsta LNT raidījums «Degpunktā».

Ļaundari notikuma vietā notvert neizdevās, taču neviens nespēja iedomāties par šausminošajiem notikumiem, kas sekos tikai dažas stundas vēlāk.

Ap pulksten 22 vakarā palīdzība bija nepieciešama kādam 1995.gadā dzimušam puisim. Notikumu attīstība liecina, ka noziedznieks savus upurus izvēlējies nejauši - iespējams, viņš gājis pa ielu un uzbrucis jebkuram pretīmnācējam.

Vienu no pirmajiem upuriem ieraudzījis Olaines iedzīvotājs Normuds, kurš stāsta, ka svētdienas vakarā pavadījis uz mājām draugus. Viņam pretim skrējis puisis, kliedzot, ka viņam uzbrukuši un sadūruši - esot nepieciešama neatliekamā medicīniskā palīdzība. Puisis paklupis, bet Normunds ar draugiem sākotnēji domājis, ka viņš jokojas. Upurim mugurā bijis biezs mētelis, tāpēc sākumā nebija iespējams pamanīt dūriena pēdas. Kad Normunds ar draugiem konstatēja, ka puisis sadurts, tika izsaukti mediķi. Puisis pastāstījis, ka izkāpis no maršruta taksometra un devies uz mājām. Pieskrējis vīrietis un krievu valodā kliedzot «Atdod naudu!» uzreiz iedūris viņam mugurā! Upuris stāstījis, ka noziedznieks bijis garā mētelī, galvā bijusi cepure un kapuce. Rokās noziedzniekam bijis garš nazis.

Savukārt vīrietis, kas sadūris kādu Olaines iedzīvotāju pirms nedēļas, upurim bijis pazīstams. Sadurtais vīrietis atceras, ka viņš viņu pasaucis un jautājis: «Ko man tev nogriezt - galvu vai degunu?» un pēc tam savainojis paziņu.Tomēr, tā kā ievainojumi nav bijuši dzīvībai bīstami, vīrietis pēc mediķu palīdzības saņemšanas policijā neesot vērsies.

Jau ziņots, ka abi noziedznieki ir aizturēti.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu