Marks Vālbergs nomaina Šaiju Labafu «Transformeros» (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters-AFP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Marks Vālbergs spēlēs galveno lomu nākamajā robotu franšīzes «Tansformers» («Transformeri») filmā, apstiprināja aktieris.

41 gadu vecais Vālbergs atklāja, ka tēlos jauno galveno varoni. Viņš esot pieņēmis lomu tāpēc, ka, strādājot pie asa sižeta filmas «Pain and Gain», izveidojušās lieliskas darba attiecības ar «Transformeru» režisoru Maiklu Beju.

«Ideja par «Transformeriem» radās tāpēc, ka mēs jau iepriekš bijām ļoti labi sastrādājušies. Filmēšanas laikā mēs it kā papildinājām viens otru, un pēc tam es teicu: «Vecīt, mums vēl kādreiz jāstrādā kopā.» Un viņš piedāvāja man šo projektu,» aktieris pastāstīja portālam «Collider.com».

Pirmajās trīs «Transformeru» daļās galveno lomu tēloja amerikāņu aktieris Šaija Labafs.

Taču Vālbergs parakstījis līgumu par piedalīšanos divās «Transformeru» filmās, kā arī atkārtos Džona Beneta lomu rupjajā komēdijā «Ted 2» («Teds 2»). »«Transformerus» mēs uzņemsim maijā, bet uzreiz pēc tam ķersimies pie «Teda 2»,» viņš teica. «[«Teda» režisora] Seta Makfārleina idejas nākamajai daļai ir nepārspējamas. Viņš nāk no televīzijas epizodiskās pasaules, tāpēc prot stāstīt tā, kā nespēj citi.»

«Transformeri 4» iznāks 2014.gada jūnijā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu