Policija trešdien lems par drošības līdzekli Olaines dūrējam (30)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Valsts policija rīt lems par drošības līdzekli vīrietim, kurš aizturēts uz aizdomu pamata par sešu cilvēku saduršanu svētdien Olainē, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Saskaņā ar likumu personu var aizturēt uz 48 stundām - pēc tam cilvēkam, ja tas ir nepieciešams, jāpiemēro drošības līdzeklis, no kuriem bargākais ir apcietinājums. Par apcietinājuma piemērošanu pēc izmeklēšanas iestādes lūguma jālemj tiesai.

Par kādu drošības līdzekli policija lems, pagaidām nav zināms. Policija arī pagaidām nekomentē lietas apstākļus.

Jau ziņots, ka svētdienas vēlā vakarā Olainē uz ielas tika sadurti seši vientuļi gājēji - divas sievietes un četri vīrieši. Aizdomās par šiem uzbrukumiem policija pirmdienas rītā aizturēja 1975.gadā dzimušu Olaines iedzīvotāju, tomēr vēlāk izrādījās, ka viņš nav īstais uzbrucējs. Šis aizturētais, pēc policijas domām, varētu būt uzbrucis kādam citam vīrietim apmēram pirms nedēļas, taču cietušais līdz šim nebija policijā vērsies.

Turpinot izmeklēšanu pirmdienas vakarā policija par sešiem minētajiem uzbrukumiem Olainē aizturēja 1966.gadā dzimušu, agrāk netiesātu vīrieti.

Ziņots arī, ka visi sadurtie cilvēki - divas sievietes un četri vīrieši - atrodas slimnīcā. Daļai no viņiem veiktas operācijas dzīvības glābšanai. No uzbrucēja rokas cietis 1995.gadā dzimis puisis, 19 gadus vecs puisis, 1965.gadā dzimusi sieviete, 41 gadu veca sieviete, kā arī 1977.un 1971.gadā dzimuši vīrieši.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu