Video: Patriks Keins par dalību Špenglera kausā un Ziemassvētkiem (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Šveices pilsētā Davosā sākās Špenglera kausa izcīņa hokejā, kurā piedalās arī laukuma saimnieki jeb turnīra rīkotāji HC «Davos».

Kā jau ierasts, klubi turnīra laikā papildinās ar spēlētājiem no citām komandām un izņēmums nav arī Davosas komanda. Šveicieši sastāvā pieteikuši amerikāni Patriku Keinu, kurš uz NHL lokauta laiku spēlē citā Šveices komandā «Biel». Uzbrucējs ir gandarīts piedalīties vienā no prestižākajiem hokeja turnīriem.

«Lokauta laikā devos uz Bīli, bet tagad esmu Davosā un varu secināt, ka turnīrs šeit ir populārs. Esmu priecīgs būs Davosā un tas man atgādina juniora vecuma hokeju, kad Ziemassvētku laikā spēlē pasaules čempionātos,» sacīja Keins.

Keins nav vienīgais, kurš uz turnīra laiku pieteikts Davosas komandā. Viņš neuzskata, ka jaunajā vietā būs grūti iespēlēties. «Te ir arī citi puiši - vārtsargs Reto Berra, Damjēns Bruners, Rafales Diazs, kuri pievienojušies uz turnīra laiku, tā kā es nedomāju, ka man būs grūti iekļauties komandā.»

«Protams, pietrūkst sava mamma, māsas, vēlos savējos vienmēr satikt, taču čempionāta pārtraukumā biju devies viņus apciemot,» norāda Keins, kurš šogad svētkus svin Šveicē.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu