«Salavat Julajev» izglābjas no otrā zaudējuma Špenglera kausā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Špenglera kausa izcīņas otrās dienas spēlē pirmo uzvaru izcīnīja vienīgā KHL komanda šajā turnīrā - Ufas «Salavat Julajev».

«Salavat Julajev» hokejisti ar 5:4 papildlaikā pārspēja Čehijas komandu «HC Vitkovice», lai gan lielāko mača laiku bija iedzinējos.

Jau līdz mača 10. minūtei Rūdolfs Huna ar diviem precīziem metieniem izvirzīja vadībā «Vitkovice» komandu, bet 15. minūtē Sergejs Zinovjevs vienus vārtus Ufas komandai atspēlēja. Otrajās 20 minūtēs Ondrejs Romāns un Vladimirs Svacina divreiz atjaunoja divu vārtu pārsvaru, tomēr Igors Mirnovs un Zinovjevs abas reizes spēja samazināt Čehijas kluba pārsvaru līdz minimumam.

Trešā perioda sākumā pēc Ņikitas Filatova precīza metiena «Salavat Julajev» panāca neizšķirtu 4:4, bet papildlaikā uzvaru Krievijas komandai nodrošināja Kirila Koļcova precīzais metiens.

Atgādinām, ka trešdien «Salavat Julajev» ar 1:5 atzina Šveices komandas «Fribourg-Gotteron» pārākumu, bet otrā apakšgrupā Vācijas klubs Manhaimas «Adler» ar 2:1 pagarinājumā pieveica Kanādas izlasi.

Šovakar, plkst. 21.15 notiks dienas otrais mačs, kurš Kanādas hokejisti mērosies spēkiem ar Šveices klubu «HC Davos».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu