Kanādas hokejisti pārliecinoši uzvar čempionus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Špenglera kausa izcīņas otrās spēļu dienas vakara mačā ceturtdien panākumu izcīnīja Kanādas valstsvienība, kurā spēlē vairākas NHL zvaigznes.

Kanādas hokejisti ar 5:0 pieveica Šveices komandu «HC Davos», kas Špenglera kausa izcīņā triumfēja pirms gada, finālā pārspējot Rīgas «Dinamo».

Pirmās trešdaļas vidū Džons Tavaress un Raiens Smits izvirzīja Kanādas komandu vadībā ar 2:0, bet otrajā periodā ar diviem precīziem metieniem izcēlās Bairons Ričijs, panākot jau 4:0. Trešajā periodā punktu mačam pielika Džeisons Viljamss, gūdams piektos vārtus un nostiprinādams kanādiešu uzvaru.

Atgādinām, ka ceturtdienas pirmajā mačā KHL komanda Ufas «Salavat Julajev» atspēlējās un papildlaikā ar 5:4 uzvarēja Čehijas komandu «HC Vitkovice».

Trešdien «Salavat Julajev» ar 1:5 atzina Šveices kluba «Fribourg-Gotteron» pārākumu, bet Kanādas hokejisti ar 1:2 papildlaikā zaudēja Vācijas klubam Manhaimas «Adler».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu