«Ford» ASV investēs 773 miljonus dolāru (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

ASV autobūves uzņēmums «Ford Motor Co.» ceturtdien paziņoja, ka investēs 773 miljonus dolāru (411,2 miljonus latu), lai paplašinātu rūpnīcu darbu Mičiganas štatā, tādējādi radot 2350 jaunas darba vietas.

Šīs investīcijas, kas tiek īstenotas plāna gaitā līdz 2015.gadam radīt 12 000 darba vietu, palīdzēs arī saglabāt papildu 3240 darba vietas, norāda autoražotājs.

«Pat noslēdzot neticami rosīgu gadu ar ražotspējas paplašināšanu un jaunu produktu laišanu tirgū, mēs turpinām lūkoties nākotnē,» vēsta «Ford». «Šīs investīcijas, no kurām liela daļa jau tiek īstenotas, nodrošinās, ka mūsu ražotnes Mičiganas dienvidaustrumos spēs atbalstīt mūsu agresīvos izaugsmes plānus.»

«Ford» ziņo, ka šā gada novembrī tā pārdošanas apjoms palielinājies par 6% - līdz 177 673 automašīnām, tādējādi reģistrējot labākos tirdzniecības datus šim mēnesim kopš 2005.gada.

Pārdošanas apjoma kāpumu galvenokārt veicinājis pieprasījums pēc mazizmēra automašīnām, kas piedzīvojušas veiksmīgāko tirdzniecību šajā mēnesī pēdējo 12 gadu laikā.

«Ford» pasaulē nodarbina aptuveni 172 000 cilvēku un pārvalda 65 rūpnīcas.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu