Keita Vinsleta salaulājusies ar Ričarda Brensona māsasdēlu (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters-AFP/Scanpix

«Oskarotā» aktrise Keita Vinsleta slepenā ceremonijā salaulājusies ar savu trešo vīru - miljardiera Ričarda Brensona māsasdēlu Nedu Rokenrolu, ceturtdien vēsta laikraksts «The Sun».

37 gadus veco aktrisi pie altāra pavadīja grāvēja «Titanic» («Titāniks») ekrāna partneris Leonardo di Kaprio. Ceremonija norisinājās Ņujorkā, un tajā piedalījās tikai daži tuvākie draugi un ģimenes locekļi, norāda «The Sun».

Lai arī Vinsletas pārstāvis apstiprināja ziņas par kāzām, viņas ģimenei tas bija pārsteigums. «Par ko jūs runājat?» avīzei jautāja aktrises tēvs Rodžers Vinslets.

34 gadus vecais Rokenrols, kurš pirms oficiālas vārda nomaiņas bija pazīstams kā Ābels Smits, strādā tēvoča Ričarda Brensona kosmosa ceļojumu kompānijā «Virgin Galactic». Rokenrols un Vinsleta satiekas kopš pagājušā gada.

1998.gadā Vinsleta apprecējās pirmoreiz ar filmas «Hideous Kinky», kurā viņa tēloja galveno lomu, režisora palīgu Džimu Trepltonu. 2000.gadā ģimenē piedzima meita, tomēr pēc gada pāris šķīrās.

Vinsletas otrais vīrs bija kulta filmas «American Beauty» («Amerikāņu skaistums») režisors Sems Mendess. Viņiem ir kopīgs dēls.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu