AS «Diena» valdes priekšsēdētājs pamet amatu koncernā (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Akciju sabiedrības «Diena» valdes priekšsdēdētājs Normunds Staņēvičs izsaka pateicību visiem koncerna darbiniekiem par aizvadītajā periodā paveikto un sasniegto, kā arī informē par atšķirīgiem uzskatiem savā un akcionāru redzējumā attiecībā uz AS «Diena» turpmākajiem pārvaldes principiem un attīstības virzību.

«Vēlos izteikt lielu pateicību «Dienas» koncerna darbiniekiem par man izrādīto atbalstu un aktīvo darbību mūsu kopējo mērķu sasniegšanā. Jūsu darbs liek man būt patiesi gandarītam par sasniegto gan jaunu produktu radīšanā, gan piedāvāto pakalpojumu pilnveidē un modernizācijā. To pierāda, piemēram, fakts, ka 2013.gadam auguši abonēšanas rādītāji faktiski visos koncerna izdevumu segmentos,» uzsver Staņēvičs.

«Liels paldies arī AS «Diena» sadarbības partneriem, bez kuru atbalsta mūsu ambiciozo plānu realizācija nebūtu iespējama, un visiem lasītājiem, kas izvēlējās un turpinās izvēlēties tieši «Dienas» koncerna radošās komandas veidotos produktus.»

AS Diena valdes priekšsēdētājs norāda, ka 2012.gads viņa karjerā ir pēdējais kopā ar koncerna kolektīvu, jo Staņēviča viedoklis par uzņēmuma pārvaldības modeli un turpmākās attīstības prioritātēm patlaban būtiski atšķiras no AS «Diena» akcionāru un padomes redzējuma.

«Esmu lepns, ka varēju vadīt tik lielisku uzņēmumu. Tagad pienācis laiks jauniem izaicinājumiem un projektiem, kuros arī «Dienā» gūtā pieredze ļaus motivēt kolektīvus kopēju mērķu sasniegšanai, tādējādi vairojot uzņēmumu vērtību,» norāda Staņēvičs.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu