Kotu ieceļ AS «Diena» valdes priekšsēdētāja amatā (78)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

No 2013.gada 2.janvāra par mediju koncerna «Diena» valdes priekšsēdētāju iecelts Edgaru Kotu, kurš līdz tam bijis ilggadējs Latvijas Televīzijas vadītājs.

SIA «Rīgas tirdzniecības osta» mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Kristīne Vizule informēja, ka šāds lēmums pieņemts, lai stiprinātu AS «Diena» vadības kapacitāti un veicinātu straujāku uzņēmuma izaugsmi.

AS «Diena» padome, kuras sastāvā ir SIA Rīgas Tirdzniecības osta valdes pārstāvji, nolēma par koncerna valdes priekšsēdētāju iecelt Kotu.

Jau zināms, ka līdzšinējais AS «Diena» valdes priekšsēdētājs Normunds Staņēvičs darbu pārtrauc šā gada 31.decembrī.

«AS «Diena» padome izsaka viņam pateicību par ieguldīto darbu mediju koncerna attīstībā un finansiālo rādītāju uzlabošanā,» norāda Vizule.

Pārējie valdes locekļi - Uldis Salmiņš, Ģirts Freibergs un Jānis Gavars turpina darbu a/s «Diena» valdē.

Paziņojumā medijiem Vizule norāda, ka AS «Diena» padome novērtē Kota zināšanas un pieredzi digitālo mediju attīstībā, jo viens no koncerna izaicinājumiem nākamajā gadā būs tieši jauno un jau esošo digitālo mediju attīstīšana.

Komentāri (78)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu