Džesika Simpsone dod mājienu par otro grūtniecību (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dziedātāja, aktrise un uzņēmēja Džesika Simpsone tviterī devusi mājienu par otro grūtniecību.

Simpsone otrdien ietvītoja fotogrāfiju, kurā viņas maijā dzimusī meitiņa Maksvela Drū spēlējas smiltīs un viņai blakus ievilkts uzraksts "Big Sis" ("Lielā māsa").

Ārzemju medijos izskanējušas baumas par televīzijas sejas nākamo grūtniecību, un fotogrāfija tās izjundījusi ar jaunu sparu.

Simpsone, kura saderinājusies ar bijušo Nacionālās Futbola līgas (NFL) spēlētāju Ēriku Džonsonu, 2011.gada Helovīnā ar tvitera palīdzību arī pavēstīja par pirmās meitas gaidībām.

Simpsone kļuva slavena kā pusaugu popzvaigzne, taču vēlāk piedalījās realitātes šovā ar tā laika vīru Niku Lašeju, kurš ir puišu grupas "98 Degrees" dalībnieks. Pēc trīs gadu kopdzīves pāris izšķīrās.

2005.gadā viņa spēlēja galveno lomu filmā "The Dukes of Hazzard" ("Hazardas brašuļi") un dažus gadus vēlāk arī kļuva par kantrimūzikas dziedātāju. Pašlaik Simpsone darbojas kā modes dizainere un realitātes šova "Fashion Star" dalībnieku padomdevēja.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu