Špenglera kausā zināmi divi pusfinālisti (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Špenglera kausa izcīņā piektdien Davosā tika aizvadītas pēdējās apakšgrupu posma spēles, pēc kurām kļuva zināmi pirmie divi pusfinālisti.

Čehijas komanda «HC Vitkovice» ar 2:1 pārspēja Šveices klubu «Fribourg-Gotteron», tādējādi nodrošinot automātisku kvalificēšanos pusfinālam, bet Šveices komandai un Ufas «Salavat Julajev» būs jāaizvada ceturtdaļfināla spēles.

Uzvarētāju labā vārtus guva Romāns Šturcs un Rūdolfs Huna, bet «Fribourg-Gotteron» rindās ar precīzu metienu atzīmējās Žuljēns Šprungers.

Vēlāk vakarā mājinieki Šveices komandas «HC Davos» hokejisti ar 6:2 pieveica Vācijas klubu Manhaimas «Adler», tādējādi abas šīs komandas spēlēs ceturtdaļfinālā, bet Kanādas izlase automātiski kvalificējusies pusfinālam.

Līdz otrās trešdaļas 4. minūtē Deniss Zaidenbergs un Floriāns Ketemers panāca 2:0 «Adler» labā, taču perioda turpinājumā Enco Korvi un divreiz Dīno Vizers meta precīzi, ļaujot «davosiešiem» pārņemt vadību, bet pēdējā trešdaļā Petrs Tatičeks, Gregorijs Hofmans un Santeri Alatalo palielināja mājinieku pārsvaru.

Ceturtdaļfinālos sestdien «Fribourg-Gotteron» spēkosies ar «Adler», bet «Salavat Julajev» cīnīsies pret «HC Davos».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu