HC «Davos» iekļūst pusfinālā, Ufai Špenglera kauss beidzies (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Hockeyfans.ch

Šveices pilsētā Davosā Špenglera kausa izcīņā hokejā sestdien vakarā tika aizvadīta pēdēja izslēgšanas spēle par iekļūšanu pusfinālā.

Spēlē starp mājiniekiem HC «Davos» un Ufas «Salavat Julajev» uzvaru ar 7:5 izcīnīja «davosieši».

Jau spēles pirmajā trešdaļā tika gūti seši (!) vārti un «Salavat Julajev» hokejistiem pirmās divdesmit minūtes bija kā auksta duša - laukuma saimnieki bija vadībā ar 5:1 (Jozefs Marha, Lūi Ēriksons, Džo Torntons, Santeri Alatalo, Petrs Sikora/ Igors Musatovs).

Otrajā trešdaļā vispirms Ufa guva divus vārtus (Aleksandrs Svitovs, Deniss Paršins) un samazināja rezultāta starpību (5:3), bet vēlāk ar diviem vārtiem atzīmējās NHL zvaigzne Patriks Keins, panākot jau 7:3.

Trešajā periodā «Salavat Julajev» guva ceturtos un piektos vārtus, taču nepietika laika panākt izlīdzinājumu vai izraut uzvaru.

Turnīra pusfinālā Šveices klubs tiksies ar Vitkovices komandu no Čehijas, tikmēr otrā pārī Frīburgas «Gotteron» hokejisti tiksies pret Kanādas izlasi.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu