Video: Fiksē pasažieru lidmašīnas «Tu-204» katastrofas brīdi (41)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kāda automašīnas vadītāja videoreģistrators Krievijā fiksējis brīdi, kad, braucot pa Kijevas šoseju, avarējusi lidmašīna «Tu-204».

Video izvietots vietnē «YouTube» un tajā redzams, kā pēkšņi lidmašīna iztraucas uz šosejas.

Lidmašīna no lidostas «Vnukovo» skrejceļa puses lielā ātrumā izbraukusi uz šosejas, pēc kā tai nolūza astes daļa un pilota kabīnes daļa.

Aģentūra «Interfax» vēstī, ka šoferis, kura automašīna fiksējusi šo brīdi, nav cietis.

Tikmēr tiek ziņots, ka atrastas lidmašīnas «melnās kastes». Avārijas iemesls gan pagaidām nav skaidrs, taču izskan versijas par cilvēcisko faktoru, sarežģītiem laikapstākļiem vai tehnisku problēmu. Kāds avots tiesībsargājošajās iestādēs atklājis, ka iespējamais katastrofas iemesls ir tehniska problēma un sarežģīti laikapstākļi.

Tāpat netiek izslēgta versija, ka lidmašīna avarēja cilvēciskā faktora dēļ.

Jau ziņots, ka sestdienas pēcpusdienā lidmašīnas katastrofā dzīvību zaudēja četri cilvēki un četri guvuši ievainojumus.

Katastrofa notikusi plkst.16.35 pēc Maskavas laika.

Lidmašīnā bija 8 cilvēki. Iekšlietu ministrija apstiprina, ka katastrofā gājuši bojā četri cilvēki, bet vēl četri smagi cietuši.

Avārijā dzīvību zaudējuši abi lidaparāta piloti, lidmašīnas inženieris un viens stjuarts. Mediķi atklāj, ka cietušajiem ir ļoti smagi ievainojumi.

Lidmašīna «Vnukovo» lidostā ieradās no Čehijas. «Lidmašīnā bija tikai ekipāža. Tajā nebija neviens Čehijas pilsonis. Pirms pacelšanās lidmašīna tika pārbaudīta, piloti teica, ka tā darbojas normāli,» skaidro Pardubices (Čehijā) lidostas pārstāvis.

Krievijas varasiestādes apstiprina, ka lidmašīna veikusi ārkārtas nosēšanos. Tomēr par avārijas iemesliem informācijas nav.

Lidmašīna pieder aviokompānijai «Red Wings».

Komentāri (41)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu