Ričards Brensons Keitai Vinsletai kāzu dienā uzdāvinājis ceļojumu kosmosā (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Miljardieris Ričards Brensons savam māsasdēlam Nedam Rokenrolam un aktrisei Keitai Vinsletai pasniedzis neparastu kāzu dāvanu - ceļojumu kosmosā, vēsta laikraksts «The Telegraph».

Kā jau ziņots, Vinsleta un Rokenrols, kurš pirms oficiālas vārda nomaiņas bija pazīstams kā Ābels Smits, šomēnes salaulājās slepenā ceremonijā.

Brensons jaunajam pārim uzdāvinājis 124 000 sterliņu mārciņu (106 300 latu) vērtu ceļojumu ar viņa kompānijas «Virgin Galactic» kosmosa kuģi.

Kompānija, kurā strādā Rokenrols, nākamgad plāno uzsākt pirmos komerciālos lidojumus kosmosā. Ceļotāji pacelsies 97 kilometrus virs Zemes, piedzīvos bezsvara stāvokli un ieraudzīs planētas izliekumu. Lidojums norisināsies vien divas stundas.

Biļetes uz pirmajiem lidojumiem jau iegādājušās vairākas slavenības, tostap aktieris Eštons Kačers, savukārt zinātniekam Stīvenam Hokingam tās tika uzdāvinātas.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu