Keins ieved «HC Davos» Špenglera kausa finālā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hockeyfans.ch

Špenglera kausa izcīņas finālā pirmdien spēkiem mērosies Kanādas valstsvienība un Šveices komanda «HC Davos».

Otrajā pusfināla cīņā mājinieki «HC Davos», kas turnīrā uzvarēja pirms gada, ar 5:4 pārspēja Čehijas klubu «HC Vitkovice».

Mača rezultātu 12. minūtē atklāja Davosas komandas NHL zvaigzne Patriks Keins, bet otrā perioda vidū Lukāšs Klimeks un Tomāšs Kudelka ļāva pārņemt vadību Vitkovices komandai. Tomēr vēl otrajā trešdaļā «HC Davos» spēja atgūt vadību, ar precīziem metieniem izceļoties Gregorijam Hofmanam un Dario Burgleram.

Trešā perioda sākumā Romāns Šturcs panāca izlīdzinājumu, bet pēc četrām minūtēm vēl viena «davosiešu» NHL zvaigzne Džo Torntons asistēja Petram Tatičekam, kurš atjaunoja mājiniekiem vadību. Lai gan piecas minūtes līdz mača beigām Vladimirs Svačina atkal panāca neizšķirtu, pēdējais vārds piederēja Keinam, kurš 22 sekundes līdz finālsirēnai guva uzvaras vārtus.

Atgādinām, ka pirmajā pusfināla spēlē svētdien Kanādas izlases hokejisti ar 5:1 pieveica Šveices klubu «Fribourg-Gotteron».

Špenglera kausa izcīņas finālmačs pirmdien Davosā sāksies plkst. 13.00.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu