Fredis: Pārdzīvojāt pasaules galu, pārdzīvosiet arī «BB Brokastu» galu (132)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Jau ziņojām, ka janvāris ir «Radio SWH» rīta raidījuma «Bē Bē Brokastis» pēdējais darbības mēnesis (VAIRĀK LASIET ŠEIT - [s:43266]). 2013. gada 31. janvāris būs šīs programmas pēdējā diena radio ēterā.

AS «Radio SWH» valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics: «Pasaulē ir pieņemts, ka katrai sevis cienošai mūzikas grupai, mūziklam vai šovmeņu apvienībai pienāk brīdis, kad tiek izziņota pēdējā koncerta vai izrādes diena. Tā tas bija ar Pugačovu, ABBA, «Kaķiem» vai Leriju Kingu. Karalis ir miris, lai dzīvo Karalis! 2013. gads ir AS «Radio SWH» 20 jubilejas gads, un šis ir īstais brīdis kaut ko mainīt. Pastāvēs tas, kas un, galvenais, kā, - mainīsies! BB brokastu čības turpmāk gulēs blakus B.B. Kinga studijā atstātājiem cimdiem redzamā vietā! Jau vistuvākajā laikā vērsīsimies pie pilsētas tēviem ar lūgumu iemūžināt BB vārdu sirmās Rīgas sejā!»

Fredis: «Mūsu ilgstošā laulība ir izsmēlusi sevi, un kā pieauguši cilvēki esam vienojušies, ka janvāris ir «Bē Bē Brokastu» pēdējais darbības mēnesis. Atšķirībā no nebijušā pasaules gala, «Bē Bē Brokastu» gals ir reāls. Nekas, pārdzīvojāt pasaules galu, pārdzīvosiet arī «BB Brokastu» galu. Ir pienācis laiks. Laiks lasīt glancētos žurnālus, nodzerties limonādi un doties jaunos sevis meklējumos.»

16 gadu garumā katru rītu mūs modināja asprātīga, dauzonīga un, ko tur liegties, melnā humora cienītāju trijotne. Kā rakstīts «Radio SWH» mājaslapā: «Bē Bē Brokastis» ir augsti intelektuāls raidījums, kas balstās uz jaunākajām teorētiskajām atziņām un postmoderni tendētu interakciju.»

Populāro šovmeņu programma «Bē Bē Brokastis» darbojas «Radio SWH» ēterā kopš 1997.gada un tās sastāvs ir nemainīgs Ufo jeb Kaspars Upacieris – dziesminieks, dejinieks un rotaļnieks, Fredis jeb Andris Freidenfelds – domātājs, kas domās dzīvo un vēsturnieks, kas atmiņās un Andris Zeibots – dzejas un prozas pārzinātājs.

Komentāri (132)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu