Ūdeņraža ģeneratori spēj ietaupīt līdz pat 60% degvielas (189)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Gan Eiropā, gan ārpus tās robežām arvien populārāk ir aprīkot iekšdedzes dzinējus ar HHO ierīcēm jeb tā dēvētajiem ūdeņraža ģeneratoriem. Tie palīdz ietaupīt degvielu, palielina dzinēja jaudu un samazina kaitīgos izmešus.

«Drive-H2O» ir pasaulē labi pazīstams Rumānijas uzņēmums ar ražotnēm Grieķijā un ASV, kas piedāvā nano tehnoloģiju HHO (ūdeņraža ģenerators) iekārtas jebkuram iekšdedzes dzinējam. HHO iekārtu galvenais mērķis ir ievērojami samazināt degvielas patēriņu, palielināt dzinēja jaudu un samazināt kaitīgo izmešu daudzumu.

Kompānijas «DRIVE -H2O© team» zinātnieki jau vairāk kā desmit gadus nodarbojas ar degvielas ekonomijas un alternatīvās degvielas tehnoloģiju izstrādi. «Drive-H2O» izstrādātās HHO ierīces ir pirmās un vienīgās, kas ieguvušas starptautisku kvalitātes sertifikātu, kas ļauj ierīces uzstādīt jebkuram transporta līdzeklim un veikt ikgadējo tehnisko apskati bez jebkādiem apgrūtinājumiem.

Uzņēmuma izstrādātās ierīces ļauj ietaupīt degvielu līdz pat 60% atkarībā no dzinēja un degvielas veida. Dīzeļdzinējam vidējais degvielas ietaupījums būs aptuveni 20% no faktiskā degvielas patēriņa.

Ņemot vērā šā brīža vidējo dīzeļdegvielas cenu Latvijā un vidējo kravas automobiļa degvielas patēriņu uz simts kilometriem, veicot 10 000 kilometrus vidējais ietaupījums būs aptuveni 580 lati.Vieglo pasažieru un komerctransporta dzinējiem piemērotās HHO ierīces spēj ietaupīt līdz 25% procentiem benzīna vai dīzeļdegvielas kā arī līdz pat 60% auto gāzes.

Šobrīd pasaulē ar «Drive-H2O» ierīcēm aprīkoti vairāk nekā 250 000 transporta līdzekļu, ieskaitot autobusus, lauksaimniecības un tautsaimniecības industriālo tehniku, laivas, jahtas un kuģus.

Komentāri (189)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu