Bojārs aiziet no «Dienas» (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Līdzšinējais laikraksta «Diena» galvenā redaktora pienākumu izpildītājs Guntis Bojārs paziņojis, ka no piektdienas pamet darbu A/S «Diena».

Savā sociālā tīkla «Twitter» kontā Bojārs raksta: «No piektdienas A/S Diena koncernu atstāju. Ar vislabākajām sajūtām pret visiem kolēģiem, un visskumjākajām par uzņēmuma pārvaldību.»

Bojārs turpmāk varētu strādāt Latvijas Televīzijā (LTV), noskaidroja biznesa portāls «Nozare.lv».

«Bojārs jau iepriekš ir strādājis LTV, tāpēc pagājušajā nedēļā, kad izskanēja informācija par viņa iespējamo aiziešanu no AS «Diena», izteicu piedāvājumu pievienoties LTV komandai,» biznesa portālam «Nozare.lv» sacīja LTV Ziņu dienesta vadītāja vietas izpildītāja Dagnija Neimane.

Neimane uzvēra, ka Bojārs ir spējīgs un talantīgs žurnālists un būtu liels ieguvums jebkurai redakcijai.

Arī Bojārs portālam «Nozare.lv» atzina, ka iespējamā darba vieta varētu būt LTV, jo viņš jau iepriekš ir tur strādājis un ir saistīts ar audiovizuālo mediju attīstīšanu. Vēl gan viņš par saviem nākotnes plāniem nav izlēmis.

Kā ziņots, pirmdien pēc sarunas ar AS «Diena» valdi, kurā pārrunāti sadarbības principi, panākta vienošanās, ka par laikraksta «Diena» galveno redaktoru kļūs Aigars Freimanis.

Freimanis amata pienākumus sāka pildīt no 7.janvāra.

Iepriekš tika ziņots, ka Bojāram piedāvāts turpināt darbu A/S «Diena», turpmāk vadot un attīstot koncerna multimediju platformas. Bojārs aiziet no A/S «Diena»

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu