Pēc prombūtnes Krievijā, Rēzijas zeltnesī parādījies gredzens (211)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita krone/LETA

Dailes teātra aktrise Rēzija Kalniņa un diriģents Ainārs Rubiķis pēdējā laikā esot nešķirami un, pēc mēneša prombūtnes, atgriežoties Rīgā kopā ar Aināru, aktrises zeltnesi rotājot spožs gredzens, ziņo žurnāls «Privātā dzīve» («PDz»).

Pagājušā gada nogalē ziņojām par Rēzijas Kalniņas un viņas sirdsdraudzenes Ilzes Rubiķes vīra, diriģenta Aināra Rubiķa, mīklainajām attiecībām. Aktrise tolaik noliedza baumas, sakot, ka ar Aināru viņu saistot īpaši draudzīgas attiecības, taču ar Ilzi attiecības esot vēl īpašākas.

Pērn Ilze «PDz» skaidroja, ka baumām nepievēršot uzmanību, piebilstot, ka Rēzija ir viņas dvēseles otrā puse.

Pašlaik Rēzija un Ainārs uzturoties Sibīrijā, kur abi strādā Valsts akadēmiskajā operas un baleta teātrī, kopā pavadot daudz laika. Kā vēsta «PDz», «TV3» raidījumam «Tikai ar ielūgumiem» aktrise esot atklājusi, ka kļūt par režisori Krievijā piedāvājis tieši Ainārs Rubiķis.

Jautāta par attiecībām ar diriģentu šobrīd, «TV3» raidījumam aktrise esot vairījusies sniegt komentārus, atbildot visai skarbi: «To es atstāju tiem mazajiem latvietīšiem turpināt žļembāt!»

Savukārt žurnāla «Kas Jauns» rīcībā ir informācija, ka uzreiz pēc gadu mijas Rēzija un Ainārs kopā esot apmeklējuši kādu tirdzniecības centru Rīgā ģimeniskā gaisotnē, iegādājoties vīnu un sveces.

Arī pašlaik Rubiķa sievai Ilzei neesot iebildumu, ka viņas vīrs daudz laika pavada ar aktrisi, piebilstot, ka viņiem visiem trim esot īpašas attiecības.

Komentāri (211)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu