Džodija Fostere «Zelta globusu» ceremonijā atzīst, ka ir lesbiete (29)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Godalgotā Holivudas aktrise Džodija Fostere svētdien «Zelta globusu» ceremonijā apstiprinājusi ilglaicīgās baumas par savu homoseksuālo orientāciju.

«Es jau atzinu savu seksuālo orientāciju pirms tūkstoš gadiem, vēl akmens laikmetā,» viņa teica, saņemot Sesila de Mila balvu par veikumu dzīves garumā. «Tajās dīvainajās dienās trausla, jauna meitene atklājās uzticamiem draugiem, ģimenes locekļiem, kolēģiem un pēc tam arī visiem pārējiem, ko pazina. Visiem, kurus bija satikusi. Taču tagad jau katra slavenība savas privātās dzīves sīkumus nosvin ar preses konferenci, smaržām vai realitātes šovu.»

«Ja jūs būtu bijuši publiskas personas jau no zīdaiņa vecuma un cīnījušies par dzīvi, kas šķistu patiesa, atklāta un normāla, varbūt arī jūs privātumu vērtētu augstāk par visu citu,» viņa turpināja.

«Es esmu no tā visa atteikusies jau no trīs gadu vecuma. Vai tas jums nešķiet kā pietiekami liels realitātes šovs?» jautāja aktrise. «Mīliet cilvēkus un esiet viņiem līdzās. Šovakar es nebūtu šeit, ja nebūtu mana mūža lielākās mīlestības - bijušās mīļotās, dvēseles radinieces un labākās draudzenes Sidnejas Bernardas. «Es ļoti lepojos ar mūsu moderno ģimeni.»

Fosterei, kura aktrises karjeru sāka trīs gadu vecumā, filmējoties reklāmās, atbalstu izteica vairākas citas slavenības, tostarp bijusī sarunu šova vadītāja Rozija O'Donela, dziedātājs Rikijs Mārtins un seriāla «Modern Family» aktieris Tailers Fērgusons.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu