Lauris Reiniks pārī ar Annu Rozīti vadīs šovu (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Gaidot XXV Vispārējos latviešu dziesmu un XV deju svētkus, kas šovasar pieskandinās Latviju, koristi aicināti iesildīties un apliecināt dziedāt prasmi šovā «Koru Kari 3». Nedēļas garumā no 28.janvāra talantīgi un mūziku mīloši koristi tiek gaidīti šova atlasēs, kas norisināsies Latvijas lielākajās pilsētās.

Jau pavisam drīz TV3 savus skatītājus iepriecinās ar muzikālā šova «Koru Kari» trešo sezonu. Taču pirms šovs var sākties, septiņi Latvijā cienīti mūziķi dzimtajās pilsētās atlasīs dziedāt gribētājus un izveidos kori, lai svētdienu vakaros tiešraidē izpildītu sev un latviešu tautai nozīmīgas un skanīgas dziesmas. Visi septiņi kori savā starpā mērosies spēkiem, lai iegūtu galveno balvu, kura kā ierasts tikts ziedota labdarībai.

TV3 šova «Koru Kari 3» vadītāju lomā iejutīsies dziedātājs Lauris Reiniks ar TV3 raidījuma Kinomānija vadītāju Annu Rozīti. Reiniks par uzticēto iespēju vadīt šovu pauž: «Pats esmu beidzis kordiriģentu nodaļu Jelgavas mūzikas koledžā, tāpēc man ir jo īpašs prieks atgriezties raidījumā, kura tēma man ir tuva! Man bija tas gods būt par vadītāju pašiem pirmajiem Koru Kariem, bet nu būs aizraujoši strādāt tandēmā ar burvīgo vadītāju Annu Rozīti. Spēcīgi un spilgti koru vadītāji ar saviem pilsētu koriem arī šajā sezonā skatītājiem dāvās neaizmirstamus vakarus pie TV ekrāniem svētdienās un centīsies palīdzēt savai pilsētai.»

Šovā Koru Kari 3 piedalīsies un korus vadīs septiņi Latvijā iecienīti mūziķi - Lielvārdes kora vadība uzticēta dziedātājai Aijai Andrejevai. Rīgas labā krasta kori uzvaras virzienā stūrēs grupas «Astro'n'out» līdere Māra Upmane-Holšteina, bet Rīgas kreisā krasta kori vadīs grupas «Labvēlīgais tips» taustiņu instrumentālists un dziesmu līdzautors Normunds Jakušonoks. Vēju pilsētas Liepājas kori vadīs mūžam jaunais liepājnieks, grupas «Credo» līderis Guntis Veits. Rēzeknes kora virsvadību uzņēmies mūzikas skolotājs, koru vadītājs, Latvijas šlāgeraptaujas sensācija - grupas Galaktika dalībnieks Normunds Zušs. Dobeles kori vadīs jaunā, enerģiskā daudzu muzikālo projektu dalībniece Ieva Sutugova. Cēsu kori uz uzvaru stūrēs grupas «Autobuss debesīs», projekta «Raxtu raxti» dalībnieks Marts Kristiāns Kalniņš.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu