Ronim piedāvāts darbs ārzemēs (108)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Satiksmes ministram Aivim Ronim, kurš otrdien paziņoja par demisiju, piedāvāts amats kādā ārvalstu privātajā kompānijā, sarunā Latvijas Televīzijas raidījumā «Labrīt, Latvija!» atklāja viens no parlamenta neatkarīgajiem deputātiem Klāvs Olšteins.

Olšteins sacīja, ka Ronis, visticamāk, plašāk savus demisijas iemeslus komentēs pēc tikšanās ar premjerministru Valdi Dombrovski (V), taču deputāts atzīmē, ka Ronis jau iepriekš vairākkārt bija izteicies, ka ilgi ministra krēslā neplāno palikt.

«Viņš jau teica, kad stājās amatā, ka tas nebūs uz mūžīgiem laikiem. Viena no versijām ir tāda, ka viņam nācis labs darba piedāvājums no kādas privātas kompānijas ārvalstīs. Iespējams, viņš tam [piedāvājumam] ir piekritis,» sacīja deputāts.

Jautāts, vai tomēr Roņa demisija saistāma ar ievērojamo algu palielinājumu valsts kapitālsabiedrību valdes locekļiem, Olšteins gan to neapstiprina. «[«Latvijas Dzelzceļa «vadītāja] Magoņa lielā alga nevar būt iemesls. Tā ir tikai sakritība, nevelku paralēles šajā gadījumā,» sacīja viņš.

Komentāri (108)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu