Sieviete, kura vēlējās būt resnākā pasaulē, turpina vājēt (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Donna Simpsone, kura vēlējās kļūt par pasaules resnāko sievieti, pievēršoties veselīgākam dzīvesveidam, jūtas laimīgāka, ziņo portāls dailyoftheday.com.

Jau ziņojām, ka Donna, šķiroties no sava ilggadējā drauga, nolēmusi novājēt, lai varētu pilnvērtīgi rūpēties par abiem bērniem. Simpsone atklāj, ka nu vairs nejūtas kā cietumā un ir laimīgāka.

Donna atzīst, ka šobrīd ietur diētu un ir pievērsusies veselīgākam dzīvesveidam. Pārmaiņas esot pozitīvas, jo Donna tagad pati var sēdēt, daudz vieglāk staigāt un doties arī kaut kur ārpus mājas.

Simpsone jūtas atvieglota, ka ir atgriezusies savā dzimtajā pilsētā, jo tur jūtoties kā mājās, turpretim Ņūdžersijā viņa esot jutusies kā cietumā. Savā interneta blogā Donna faniem atvainojas par pieņemto lēmumu vājēt.

Donna intervijā portālam «VICE» nesniedz precīzu informāciju par pašreizējo svaru, taču 2011.gadā ziņojām, ka sieviete līdz ar šķiršanās stresu zaudēja 27 kilogramus. Viņas uzstādītais mērķis ir novājēt līdz 168 kilogramiem.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu