Jēkabsone-Žogota gūst deviņus punktus Krievijas čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe

Ar deviņiem gūtiem punktiem kārtējā Krievijas čempionāta spēlē šodien izcēlās Latvijas basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota, bet viņas pārstāvētā Jekaterinburgas UGMK ar 86:56 (24:12, 21;17, 16:7, 25:20) izbraukumā pārliecinoši uzvarēja Ivanovo «Enerģija».

Latvietei šī bija pirmā Krievijas čempionāta spēle kopš pagājušā gada 11. novembra. Iepriekšējās sešās spēlēs Jēkabsone-Žogota netika iekļauta Jekaterinburgas komandas pieteikumā ārzemju spēlētāju limita dēļ.

Šoreiz Jēkabsone-Žogota realizēja divus no četriem divpunktu metieniem, vienu no sešiem tālmetieniem un abus izpildītos soda metienus. Tāpat viņas kontā bija arī divas atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles partnerēm, divas pārtvertas bumbas, viena personīgā piezīme un četras pieļautas kļūdas.

Jāpiebilst, ka latviete izcēlās ar lielāko spēles laiku savā komandā - 30 minūtes un 41 sekunde.

UGMK ar desmit panākumiem 11 mačos ieņem kopvērtējuma pirmo vietu, bet «Enerģija» basketbolistes ar diviem panākumiem ieņem septīto pozīciju.

Kā zināms, Jēkabsone-Žogota tikai pagājušā gada novembra sākumā atgriezās laukumā pēc smagas traumas izārstēšanas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu