«Renault» ierindojas starp 50 pasaules inovatīvākajiem uzņēmumiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Renault» ierindots 50 inovatīvāko pasaules uzņēmumu sarakstā, ko publicējusi «Boston Consulting Grupa» (BCG). Šajā ziņojumā liela uzmanība veltīta tieši «Renault», īpaši uzsverot uzņēmuma sagatavošanos jaunu projektu ieviešanai, uzturēšanai un attīstībai un pētījumiem paredzētā budžeta palielināšanai, neskatoties uz grūtajiem ekonomiskajiem apstākļiem. Ziņojumā atzinīgi novērtēts arī uzņēmuma ieguldījums elektromobīļu attīstībā.

«Renault-Nissan Alianse» elektromobīļu attīstībā un izpētē ieguldījusi vairāk kā četrus miljardus eiro. Šobrīd «Renault» ir vienīgais uzņēmums pasaulē, kas piedāvā pilnu elektromobīļu klāstu: kompaktais «ZOE», «Fluence» sedans, «Kangoo» furgons un «Twizy», pilsētas automašīna.

«BCG» ekspertu veiktais pētījums pierāda, ka inovācijas ir šobrīd viens no svarīgākajiem kritērijiem uzņēmumu vadībai, jo pateicoties tām iespējams gūt priekšrocības pār konkurentiem un sasniegt lielāku akcionāru atdevi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu