Skumja vēsts festivālu dzīvē. «Fonofest» pārtrauc darbību (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc aizvadītām astoņām vasarām, mūzikas un sporta festivāla «Fonofest» rīkotāji nāk klajā ar lēmumu pārtraukt festivāla organizēšanu. 

«Fonofest» savu darbību aizsāka 2005. gadā kā rezultāts nelielas Cēsu jauniešu grupas hobijam organizēt koncertus. Pēc astoņiem nepārtrauktiem darbības un attīstības gadiem, festivāls Latvijas vasaras notikumu vidū bija ieņēmis stabilas pozīcijas, katru gadu piesaistot ar vien plašāku klāstu populāru mūziķu, kā arī apmeklētāju tūkstošus.

„ «Fonofest» ir spējis veiksmīgi noturēt savu izaugsmes gaitu, katru gadu paplašinot pasākuma vērienu, 2012. gadam kļūstot par visveiksmīgāko. Pie tā arī esam izlēmuši apstāties,» 22. janvāra rītā izplatītajā video paziņojumā vēstīja festivāla organizators Lauris Sildniks.

ORGANIZATORU VIDEO PAZIŅOJUMS: FONOFEST 2005 – 2012:

Lēmums pārtraukt festivālu nav bijis viegls un nācis ilgu pārdomu rezultātā. Ar patiesu lepnumu un prieku varam atskatīties uz paveikto, lai teiktu lielu paldies visiem, kuri ir piedalījušies ballītē astoņu fantastisku gadu garumā. Tomēr «Fono» radošā komanda neplāno sēdēt mājās, un jau drīzumā cer sagādāt pārsteigumus Cēsu «FonoKlubā», kā arī domāt par jaunām attīstības iespējām nākotnē.

Atgādinām, ka 2012. gadā «Fonofest» norisinājās tradicionāli jūlija otrajā nedēļas nogalē – 13. un 14. datumā, «Uplandos» pie Cēsīm.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu