Foto: Kura Obamas inaugurācijas balles kleita tev patīk labāk? (28)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters-AFP/Scanpix

ASV pirmā lēdija Mišela Obama arī otrajā vīra Baraka Obamas inaugurācijas ceremonijā izvēlējusies uzvilkt taivāniešu izcelsmes dizainera Džeisona Vū vakarkleitu.

Uz ASV prezidenta amata zvēresta nodošanas ceremoniju viņa ieradās rubīnsarkanā šifona un samta kleitā ar atsegtiem pleciem. Viņa nēsāja zīmola «Jimmy Choo» kurpes un juvelieres Kimberlijas Makdonaldas gredzenu.

Dziedātājas Dženiferas Hadsones izpildītās Ala Grīna dziesmas «Let's Stay Together» pavadījumā Obamu pāris uz skatuves nodejoja lēno deju. «Es tikko dejoju pie «Let's Stay Together» ar savu mūža mīlestību un ASV prezidentu,» viņa neilgi pēc tam tvītoja. «Es ļoti lepojos ar Baraku.»

Pirmajā Baraka Obamas inaugurācijas ceremonijā 2009.gadā viņa sieva bija tērpusies Džeisona Vū modes nama darinātā baltā, asimetriskā vakarkleitā. Dizainers žurnālam «Women's Wear Daily» sacīja, ka esot bijis pārsteigts par pirmās lēdijas lēmumu arī šoreiz izvēlēties viņa tērpu.

«Obamas kundze rūpīgi glabā savus noslēpumus. Viņa mani apmuļķoja arī šoreiz,» viņš teica.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu