Ženēvas auto izstādē «Kia» izrādīs jauno «pro_cee'd» GT modeli (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dienvidkorejas autoražotājs ir nolēmis mest izaicinājumu sportiskajiem hečbekiem un uz Ženēvas auto izstādi vedīs savu pirmo sērijveida GT modeli – «Pro_cee’d».

Jaunais modelis ir aprīkots ar 1,6 litru četru cilindru turbodzinēju, kurš attīsta 201 zirgspēka jaudu. Tas gan ir krietni mazāk nekā konkurentu automobiļiem «Ford Focus ST» un «Opel Astra VXR», kuru 2,0 litru turbodzinēji attīsta atbilstoši 247 un 276 zirgspēku jaudu.

Sportiskais «Pro_cee’d» GT ir ticis pie jauna agresīva izskata priekšējā bampera uz kura fona lieliski izceļas arī astoņas jaunās LED dienasgaismas spuldzes.

Jaunais modelis būs pieejams vienīgi ar sešu pakāpju manuālo ātrumkārbu un ātrumu 100 km/h spēs sasniegt pēc 7,9 sekundēm. Var sagaidīt, ka šim modelim būs arī krietni cietāka piekare un asāka vadāmība, kas būs vairāk atbilstoši GT raksturam.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu