«Mazda» prognozē, ka šo gadu izdosies noslēgt ar peļņu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Uzņēmuma Eiropas divīzijas direktors Fils Varings (Phil Waring) paziņoja, ka «Mazda» 2013.gadu varētu noslēgt ar pozitīvu bilanci. Uzņēmums jau piecus gadus pēc kārtas ir strādājis ar zaudējumiem, taču šī gada prognozes ir pozitīvas.

Par galveno panākuma atslēgu Varings minēja augsto pieprasījumu pēc jaunā «Mazda CX-5» modeļa. Japānā vien pieprasījums pēc šī modeļa ir četras reizes lielāks nekā sākotnēji tika paredzēts. Visā Eiropā pircējiem nākas gaidīt rindā uz šo modeli. Arī jaunās «Mazda 6» tirdzniecība, kura tikko ir sākusies dos savu ieguldījumu uzņēmuma centieniem tikt ārā no «mīnusiem».

«Mūsu zemākajā punktā uzņēmums strādāja ar vairāk nekā viena miljarda eiro lieliem zaudējumiem gadā, taču šo gadu mēs ceram noslēgt ar 290 miljoniem eiro lielu peļņu,» stāsta Varings.

Šogad savu debiju piedzīvos arī jaunās paaudzes «Mazda 3», kā arī «Tokijas Auto šovā» tiks atrādīts jauns «Mazda MX-5» koncepts.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu