Stīva Džobsa augļu diēta novedusi Eštonu Kačeru slimnīcā (21)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Gatavojoties lomai filmā «jOBS», aktieris Eštons Kačers ieturējis tehnoloģiju giganta «Apple» dibinātāja Stīva Džobsa augļu diētu, kuras dēļ nonācis slimnīcā, vēsta kinoindustrijas žurnāls «The Hollywood Reporter».

Sandensas kinofestivālā aktieris atklāja, ka esot pieņēmis Džobsa ēšanas paradumus. «Divas dienas pirms filmēšanas sākuma es nokļuvu slimnīcā,» teica 34 gadus vecais Kačers, piebilstot, ka viņa «aizkuņģa dziedzera analīzes bija pilnīgi neiedomājamas».

«Tas bija ļoti biedējoši, ņemot vērā notikušo,» viņš sacīja. Kā jau ziņots, Džobss 2011.gadā mira no aizkuņģa dziedzera vēža.

Tomēr nav nekādu zinātnisku pieradījumu, ka augļu diēta izraisītu vēzi. Tieši otrādi, Amerikas Pretvēža biedrība norāda, ka augļu un dārzeņu patērēšana pārtikā novērš slimības risku.

Gatavojoties filmai, Kačers arī noskatījās tehnoloģiju ģēnija runas «vairākus simtu stundu garumā». Aktieris atzina, ka viņam un Džobsam kopīga ir aizraušanās ar digitālajām tehnoloģijām. Kačers ir veicis ievērojamas investīcijas kompānijā «Skype» un aplikācijā «Foursquare».

Seriāla «Two and a Half Men» («Divarpus vīri») zvaigzne atzina, ka «Apple» dibinātāja atveidošana bijusi «viena no biedējošākajām lietām, ko savā dzīvē esmu darījis».

Kā jau ziņots, «Apple» līdzdibinātājs Stīvs Vozņaks šonedēļ nopēla biogrāfisko filmu «jOBS», sakot, ka tajā neprecīzi attēloti varoņi un to savstarpējās attiecības.

ASV kinoteātros «jOBS» iznāks 19.aprīlī.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu