«Opel» izstrādājis jaunu un pievilcīgu kabrioletu (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: © GM Company

Vācijas autoražotājs ir nācis klajā ar jaunu modeli, kurš debitēs gaidāmajā Ženēvas auto izstādē. Šis ir pirmais šāda veida «Opel» automobilis - pirmoreiz 70 gados autoražotājs ir radījis vidējā izmēra kabrioletu, kuru ražos ar savām iekārtām.

Jaunais kabriolets solās būt pievilcības un premium līmeņa tehnoloģiju pārbagāts. Pagarinātais, elegantais siluets un plūstošais mīkstā auduma nolaižamais jumts, ietver klasisko kabrioletu labākās īpašības.

Pēdējo desmitgažu «Opel» populārākie kabrioleti bija cenu ziņā pieejamie kompaktie «Kadett» un «Astra» modeļi - no 1976. gada «Kadett C Aero» un 1987. gada «E Cabrio» līdz trīs paaudžu «Astra» modeļiem (1993.-2010. gads).

Ar ambiciozo un modernākajām tehnoloģijām ekipēto «Cascada» modeli, «Opel» jaunā un mūsdienīgā veidā atgriežas pie vēsturiskām tradīcijām, ko 50. un 60. gados iemiesoja četrvietīgie mīkstā jumta kabrioleti «Kapitän» un «Rekord».

Lai vai kā, taču vairumu šo lielākā izmēra kabrioletu neražoja «Opel», bet gan vācu specializētie spēkratu virsbūvju izgatavotāji kā, piemēram, «Autenrieth» un «Karl Deutsch», kas tos pārveidoja un pārdeva ļoti ierobežotā daudzumā. Tolaik ārpakalpojumu izmatošana kabrioletu ražošanā bija ļoti izplatīta prakse. Arī «Kadett E Cabrio» un divas «Astra Cabrio» paaudzes tika ražotas, izmantojot itāļu virsbūvju darinātāja «Carozzeria Bertone» pakalpojumus.

Jaunais «Opel» vidējā izmēra kabriolets «Cascada» tiek ražots uzņēmuma iekšienē. Atbilstoši savām vērtībām, tas piedāvā brīvdabas baudījuma eleganci, standarta premium līmeņa šasiju, augstākās klases drošības tehnoloģijas, mīkstā auduma jumtu un jaunākās paaudzes dzinēju - turklāt par daudz pievilcīgāku cenu nekā citiem vidējā izmēra kabrioletiem.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu