«Renault Duster» iespaidīgais uzvaras gājiens Indijā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Renault Duster» Indijā ir saņēmis 18 apbalvojumus kopš tā nonākšanas tirgū 2012.gada jūlijā, ieskaitot titulu «Gada automašīna 2013».

Pirmo sešu mēnešu laikā klientiem piegādāti vairāk kā 2000 «Duster» modeļu, kas ļāvis tam ierindoties otrajā vietā SUV segmentā. «Renault» kopumā Indijā ir saņēmis jau 23 apbalvojumus, un tas ir vairāk kā jebkurš cits autoražotājs 2012.gada laikā. Dažu nedēļu laikā «Renault» Indijas tirgū ir izcīnījis 19 apbalvojumus.

Kopš nonākšanas tirgū 2012.gada jūlijā «Duster» tagad ir viens no 15 pārdotākajiem modeļiem Indijā. Tas veido vairāk kā divas trešdaļas no kopējā «Renault» pārdošanas apjoma Indijā.

«Pēdējo nedēļu laikā uzņēmums ir saņēmis neparedzami lielu skaitu atzinību no vietējiem masu medijiem,» sacīja Marks Nassifs (Marc Nassif), «Renault» Indija vadītājs. «Piemēram, «Renault India» tika nodēvēts par «Gada ražotāju», «Duster» ieguva apbalvojumu «Gada automašīna» lielākajā daļā Indijas masu mediju, savukārt modeļi «Pulse» un «Scala» tika atzinīgi novērtēti savos segmentos. Tā ir lieliska atzinība jaunam zīmolam.»

2012.gada 20.decembrī Mumbajā, Indijā, «Duster» saņēma apbalvojumu «Indijas gada automašīna 2013» (ICOTY). Šo balvu, kas dibināta 2006.gadā, piešķir, balstoties uz modeļa svarīgākajām īpašībām, sākot no dizaina, komforta un drošības līdz inovācijām un izpildījumam. Šī balva izceļ populārākās automašīnas Indijā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu