Jēkabsones-Žogotas pārstāvētajai komandai pirmais zaudējums FIBA Eirolīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Fibaeurope.com

Pirmo zaudējumu FIBA Eirolīgas turnīrā šosezon trešdien piedzīvoja latvietes Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā Krievijas čempionvienība Jekaterinburgas UGMK.

C apakšgrupas mačā UGMK ar 57:65 (19:19, 19:21, 9:10, 10:15) negaidīti piekāpās Spānijas vienībai Salamankas «Perfumerias Avenida».

Jēkabsone-Žogota šoreiz nospēlēja 11 minūtes, paliekot bez gūtiem punktiem, jo grozam garām raidīja vienīgo izmesto divpunktu raidījumu un visus trīs tālmetienus. Vēl latviete izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, izpildīja vienu rezultatīvu piespēli un izprovocēja vienu noteikumu pārkāpumu.

Rezultatīvākā uzvarētājām ar 14 gūtiem punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm bija Marta Ksargaja. Savukārt UGMK vienībai nepalīdzēja pat Diānas Taurasi 20 punkti, septiņas atlēkušās bumbas un astoņi izprovocētie noteikumu pārkāpumi.

Kā ziņots, zaudējumu vēl vienā šīs apakšgrupas mačā trešdien piedzīvoja Elīnas Babkinas pārstāvētā Čehijas vienība ZVVZ USK no Prāgas, kas savā laukumā ar 60:71 (14:18, 20:7, 11:21, 15:25) piekāpās Polijas klubam Polkovices CCC.

Babkina bija viena no četrām mačam pieteiktajām spēlētājām savā komandā, kuras laukumā tā arī neizgāja.

Kopvērtējumā tagad UGMK kontā ir desmit uzvaras 11 spēlēs, un Jekaterinburgas klubs joprojām saglabā līderpozīciju, bet ZVVZ USK un «Perfumerias Avenida» kontā ir pa četriem panākumiem, kas ļauj dalīt vien piekto un sesto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu