Roberts Petinsons Austrālijā saņēmis brīdinājumu par riteņbraukšanu bez ķiveres (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

«Krēslas» zvaigzne Roberts Petinsons Austrālijā saņēmis brīdinājumu par braukšanu ar velosipēdu bez ķiveres, ziņo portāls «Orange News».

26 gadus vecais aktieris tika nofotografēts Adelaidē vizināmies bez ķiveres. Tās vietā viņš valkāja vien otrādi apgrieztu cepuri ar nagu. Saskaņā ar Dienvidaustrālijas štata likumiem velosipēdistiem jānēsā «velosipēda ķivere, kas ir atbilstoši noregulēta un droši nostiprināta».

Policijai tika ziņots pēc tam, kad vietējais laikraksts «Adelaide Advertiser» publicēja Petinsona fotogrāfiju. Policisti ir vērsušies pie aktiera menedžera, norāda vietējie mediji. Petinsonam tika izteikts brīdinājums, tādējādi izvairoties no aptuveni 60 mārciņu (50 latu) liela soda maksāšanas.

Dienvidaustrālijas policijas pārstāvis apstiprināja, ka vampīra Edvarda Kalena lomas tēlotājs «ticis brīdināts». Policija tagad esot «pārliecināta, ka Petinsona jaunskungs pārzina» vietējos likumus.

«Mēs ar viņu runājām un darījām zināmu, ka Dienvidaustrālijas štatā, braucot ar velosipēdu, obligāti jāvalkā ķivere,» viņš teica.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu