«Audi» iekaro ķīniešu simpātijas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Žurnāla «Auto, Motor und Sport» Ķīnas izdevuma lasītāji ir skaidri paziņojuši: lasītāju aptaujā «Labākie auto 2013» «Audi» ir kļuvis par uzvarētāju desmit kategorijās.

Ķīnas automobiļu tirgū «Audi» ir veiksmīgākais premium klases zīmols. Tagad šo faktu ir apstiprinājusi arī tā popularitāte žurnāla «Auto, Motor und Sport» Ķīnas izdevuma lasītāju vidū.

Vietēji būvētais «Audi» A6 L guva uzvaru pat divās kategorijās. Tas nostiprināja augstāko vietu kategorijās «Biznesa auto» un «Vietējais biznesa auto». «Audi» Q5, kas arī tiek būvēts Ķīnā, bija populārākais modelis kategorijā «Vietējais SUV un bezceļu auto». Kategorijā «Luksus auto» kā uzvarētājs tika slavināts «Audi» A8 L.

Iegūstot kopumā sešas balvas, «Audi» kļuva par līderi zīmolu reitingā, kā arī nopelnīja titulu «Videi draudzīgākais ražotājs». «Tas mums ir īpaši svarīgi. 2011.gadā mēs kopā ar mūsu Ķīnas partneri FAW-VW uzsākām efektivitātes programmu, lai līdz 2013.gadam samazinātu mūsu Ķīnā būvēto automobiļu vidējo degvielas patēriņu par vairāk kā 15 procentiem. Šo mērķi sasniegt palīdz visos vietējos tirgos pieejamā efektīvā start-stop tehnoloģija,» teica Dr. Dītmars Fogenraiters (Dr. Dietmar Voggenreiter), «Audi China» prezidents,šodien Pekinā saņemot balvas.

Papildus «start-stop» sistēmai un enerģijas atgūšanas sistēmai efektivitāti uzlabo arī sistemātiskā mazsvara konstrukciju izmantošana. Laižot tirdzniecībā jauno A6 L modeli, Audi 2012. gadā kļuva par pirmo ražotāju, kas Ķīnā ražotajos automobiļos izmanto mazsvara sastāvdaļas.

Ķīna ir uzņēmuma lielākais noieta tirgus. 2012.gadā piegāžu skaits uz Ķīnu un Honkongu palielinājās par 29,6 procentiem - līdz 405 838 vienībām. Priekšā ir jaunu modeļu, tai skaitā vietēji ražotā Audi Q3, laišana tirdzniecībā. Gada beigās jaunajā ražotnē Fošanā, Dienvidķīnā, tiks uzsākta arī A3 modeļa atvasinājuma ražošana.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu