Jēkabsonei-Žogotai seši punkti, UGMK izcīna uzvaru (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Fibaeurope.com

Sešus punktus Krievijas sieviešu basketbola čempionāta spēlē sestdien guva latviete Anete Jēkabsone-Žogota, bet viņas pārstāvētā Jekaterinburgas UGMK vienība ar rezultātu 78:52 (25:6, 21:14, 19:19, 13:13) izbraukumā uzvarēja Noginskas «Spartak» basketbolistes.

Latviete laukumā pavadīja tieši 15 minūtes, realizējot trīs no sešiem divpunktu metieniem un kļūdoties abos veiktajos tālmetienos.

Vēl Jēkabsones-Žogotas kontā pa divām atlēkušajām bumbām un rezultatīvajām piespēlēm, kā arī divas kļūdas un viena pārtverta bumba.

Čempionāta kopvērtējumā pirmo vietu ar 11 panākumiem 12 mačos ieņem valsts čempionvienība UGMK, Zanes Tamanes pārstāvētā Orenburgas «Nadežda» komanda ar astoņiem panākumiem atrodas ceturtajā vietā, bet Latvijas speciālista Ainara Zvirgzdiņa trenētā Rostovas «Rostov-Don» vienība izcīnījusi vienu uzvaru un ir pēdējā, desmitajā, pozīcijā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu