«Grammy» ceremonijā uzstāsies Timberleiks, Eltons Džons un Rianna (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Februārī «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijā uzstāsies Džastins Timberleiks, Eltons Džons, Teilora Svifta, Rianna un citi pazīstami mūziķi, ziņo pasākuma rīkotāji.

Sešu «Grammy» balvu laureāta Timberleika uzstāšanās sakrīt ar viņa atgriešanos mūzikas industrijā. Nesen dziedātājs laida klajā pirmo singlu pēc septiņu gadu pārtraukuma, bet albums «The 20/20 Experience» gaidāms martā.

«Grammy» balvu pasniegšana ir gada nozīmīgākais notikums ierakstu industrijā, un savu dalību šī gada ceremonijā apstiprinājuši arī citi mūziķi, tostarp Džeks Vaits, «The Black Keys», «fun.», «The Lumineers», «Mumford&Sons» un Kerija Andervuda.

55.«Grammy» ceremonijas vadītājs būs reperis LL Cool J.

Kā jau ziņots, grupa «fun.» nominēta sešām «Grammy» balvām, tostarp par gada labāko albumu, savukārt reperis Frenks Oušens pretendē uz četriem apbalvojumiem.

Šogad par prestižo balvu kategorijā «Labākais mūsdienu klasiskās mūzikas skaņdarbs» sacentīsies arī latviešu komponista Uģa Prauliņa kompozīcija «The Nightingale».

Balvu laureāti tiks paziņoti «Grammy» ceremonijā 10.februārī Losandželosā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu